Logistiklösningar för alla typer av fastigheter

Vi utvecklar och levererar bemannade logistiklösningar för varuflöden och återvinning i alla typer av fastigheter. Med lång erfarenhet inom service, handel och modern avfallshantering erbjuder vi effektiva lösningar för fastighetsägare med höga krav på kvalitet för sina hyresgäster.

Logistikbolaget grundas år 2000 med 6 anställda stationerade centralt i Stockholms innerstad.

Fastighetsägaren Atrium-Ljungberg med det anrika PUB-varuhuset grundat år 1882 av Paul Urban Bergström stod som första beställare. Med ett högt godsflöde och minimalt med lastplatser behövdes en unik Logistiklösning speciellt anpassat för Fastighetens behov. En bemannad och sammankopplad gods och avfallslogistik blev resultatet som 16 år senare fortfarande lever kvar i kringliggande fastigheter trots att PUB-varuhuset stängdes permanent 2015.

Centralt i Stockholm finns lösningen implementerad på World Trade Center, Kv Jericho samt en utökad citylogistik framtagen för avfallshantering åt Hufvudstaden. Även Steen & Ström tog sig an lösningen direkt vid invigningen av Emporia Shoppingcenter 2012.

Lösningar med bemannad service skapas i fastigheter för en säker och effektiv varuinförsel. System anpassas efter lokala förhållanden med hög service för hyresgäster och låg kostnad för fastighetsägare och förvaltare. Detta tillsammans med fungerande miljöanpassade lösningar för modern avfallshantering sköter vi internhantering och borttransport från fastighet av källsorterat avfall. Vi tillhandahåller självklart utrustning för servicestationer samt i hyresgästernas lokaler med återrapportering för säker och effektiv uppföljning av kvalitet och kostnader i drift. Vid behov stödjer vi med metoder och statistik för miljöcertifiering.

Låt oss ta hand om din logistik!

Kontakta gärna vårt huvudkontor via e-postadressen info@logistikbolaget.se eller ring oss. Kontaktuppgifter för alla våra kontor finner du nedan.
 


 

Huvudkontor
Besöks & Postadress
Virkesvägen 26
120 30 Stockholm
Tel: 08-21 41 13
info@logistikbolaget.se

 

Servicestation WTC
Kungsbron 1 / Terminalslingan
11164 Stockholm
Max höjd bil: 3,30 m
wtc@logistikbolaget.se
Servicestation Målargatan
Målargatan 4
111 22 Stockholm
Max höjd bil: 3,60 meter
Tel: 08-21 41 16
malargatan@logistikbolaget.se

 

Servicestation Jericho
Lästmakargatan 23
111 44 Stockholm
Max höjd bil: 2,85 meter
Tel: 08-70 00 023
jericho@logistikbolaget.se
Cityrum
city@logistikbolaget.se

 

Servicestation Emporia
Hyllie Stationsväg 22
215 32 Malmö
Max höjd bil: 4,50 meter
Tel: 040-13 38 10
emporia@logistikbolaget.se